|
 Narlidere askeri gazino müDÜRLÜĞÜ doğrudan alim teklif mektubu
|
tarix | 05.10.2017 | ölçüsü | 38,28 Kb. | | #3428 |
| T.C.
DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
NARLIDERE ASKERİ GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ
(TEL:0 232 238 33 00 DAN 5015-5044 BELGEGEÇER :0 232 238 40 53)
MALZEME ALIMI İDARİ ŞARTNAMESİ- TEKLİF MEKTUBU
Müdürlüğümüzce 29/12/2015 tarihinde alımı yapılacak olan [MUHTELİF EKMEK ALIMI] işine ait şartlar aşağıda belirtilmiştir.
1. Narlıdere Askeri Gazino Müdürlüğü 2016 yılları ikmal planı ilk madde alımları kapsamında MUHTELİF EKMEK ALIMI alımı ihtiyacı işi için 2886/4734/4735 sayılı kanunlardan bağımsız olarak MSYT 58-2 (A) Orduevleri Askeri gazinolar, Kışla Gazinoları ve Vardiya Yatakhaneleri ile Eğitim Merkezleri Yönetmeliği 27 inci madde (c) bendi kapsamında Kapalı zarf Teklif Alma yöntemiyle satın alınacaktır.
2. Alımla ilgili sözleşme süresi Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 1 Ocak - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında olacaktır. İdare İsterse bu süreyi 1 (Bir) ay uzatabilir. Sözleşme süresince Ek’te cinsleri verilen malzemelerin miktarları tahmini olup alımı konusunda (az veya fazla) idare serbesttir.
3. Aşağıda cins ve Miktarları belirtilen malzemelerin alımı, en avantajlı olanının seçimi ile olacaktır. Faturalı alım yapılacak olup bu alımla ilgili yüklenici ile sözleşme yapılacaktır. Yüklenici firmadan belli bir tutarı ihtiva etmeyen damga vergisi (45.30 tl.) alınacaktır. Bahse konu alımla ilgili tüm vergi ve harçlar yükleniciye aittir.
4. Yüklenici firmadan 100 TL kesin teminat alınacaktır. Yüklenici firma teminat bedelini nakit olarak Narlıdere Askeri Gazino Müdürlüğü Muhasebesi kasasına yatırabilecek veya teminat mektubu olarak verebilecektir. İdarenin aldığı ve kullanmadığı son kullanım tarihi geçmiş/bayatlamış ekmekler yükleniciye iade edilecek/yenisi ile değiştirilecektir.
5. Bu alımda teknik şartname kullanılmayacak, muayenesi fiziki olarak yapılacak, fiziksel muayene esnasında beğenilmeyen ürünlerin iadesi yapılacaktır. Yapılacak muayene duyusal muayene olacağından getirilecek malzemeler piyasa tarafından 1.sınıf niteliğinde kabul edilen malzemelerden olacaktır. Yüklenici firma teklif edeceği markaları fiyat teklifinde belirtilecektir.
6. Alımla ilgili tüm vergi/nakliye/harç/yükleme boşaltma vb. giderler yükleniciye aittir. Yüklenici siparişin idare tarafından verilmesi hitamında, siparişi verilen malzemeleri en geç ertesi gün saat 14:00 a kadar Narlıdere Askeri Gazino Müdürlüğü kilerine teslim edecektir. Özel / Acil sipariş verildiğinde firma tarafından 4 saat içerisinde malzeme teslim edilecektir. Bu tür sipariş ayda üç adedi geçmeyecektir.
7. Alımı yapılan malzemelerin fatura tutarı Muayene Komisyonunun muayenesi sonrasında yüklenici firmanın İBAN hesabına Narlıdere Askeri Gazino Müdürlüğü Muhasebesi tarafından ödenecektir.
8. Narlıdere Askeri Gazino Müdürlüğü satın alma komisyonu tarafından alınacak mal/ hizmet/onarım işinde mal kalitesi ve işçilik dikkate alındığında idare alım yapacağı firma konusunda serbesttir.
9. Yüklenici ile yapılacak sözleşme birim fiyat sözleşmesi olup KISMI TEKLİFLER KABUL EDİLMEYECEKTİR. Sözleşme süresi 1 Ocak - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında olacaktır. İdare İsterse bu süreyi 1 (Bir) ay uzatabilir İdare sosyal tesis statüsünde olduğundan, malzemeler ürün üretmek için kullanılmaktadır. Bu nedenle satışı yapılacağı değerlendirilerek planlanan Ek’te belirtilen malzeme miktarları tahmini olup istenildiğinde miktarda (eksik/fazla) alım yapabilecektir.
10. Yüklenici firmanın aşağıda teklif ettiği tutar birim fiyat teklifi olup sözleşme süresince yüklenicinin verdiği birim fiyatlar sabit olacaktır. Fiyat artırımı aşırı fiyat artışlarının belgelenmesi durumunda idarece onaylanırsa yapılabilir.
11. KISMİ TEKLİFLER KABÜL EDİLMEYECEK DEĞERLENDİRME BİRİM BAZINDA TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN EN AVANTAJLI TEKLİFİN SEÇİMİ İLE YAPILACAKTIR. Ancak Narlıdere Askeri Gazino Müdürlüğü satın alma komisyonu tarafından alınacak mal/ hizmet/onarım işinde mal kalitesi ve işçilik dikkate alındığında idare alım yapacağı firma konusunda serbesttir.
S.Ferhat YÜKTAŞIR
İk.Bnb.
Satın Alma Kom.Bşk.
S. No
|
MALZEMENİN ADI
|
2016 YILI TAHMİNİ ALIM MİKTARI
|
BİRİM
|
AÇIKLAMA
|
TEKLİF EDİLEN MARKA
|
TEKLİF EDİLEN TUTAR (KDV HARİÇ)
|
1
|
EKMEK FIRIN
|
200,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
2
|
EKMEK 100 GR
|
4.000,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
3
|
EKMEK CAVDAR
|
20,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
4
|
EKMEK HAMBURGER
|
1.000,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
5
|
EKMEK KEPEK
|
20,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
6
|
EKMEK MISIR
|
10,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
7
|
EKMEK ROLL SADE
|
60.000,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
8
|
EKMEK SANDVİC
|
500,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
9
|
EKMEK TOST
|
10,00
|
AD.
|
SÖZLEŞME SÜRESİNCE SABİT FİYAT OLACAKTIR.
|
|
|
TOPLAM:
|
_ _/_ _/_ _ _ _
|
Teklif Sahibinin
|
|
Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu
|
: KAŞESİ
|
Açık Tebligat Adresi
|
:
|
Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ve Vergi Numarası
|
:
|
Telefon ve Faks Numarası
Elektronik Posta Adresi (varsa)
|
:
:
|
Teklifin Geçerlilik Süresi
|
:
|
Dostları ilə paylaş: |
|
|