Andaluzija barselona, malaga, granada, valensija, Đenova, komo plan I program putaYüklə 40 Kb.
tarix04.02.2018
ölçüsü40 Kb.
#23792


04.08-19.08.2015.

ANDALUZIJA

BARSELONA, MALAGA, GRANADA, VALENSIJA, ĐENOVA, KOMO
PLAN I PROGRAM PUTA:

Dan 1 (04.08): Polazak iz Beograda u 16h sa parkinga iz bloka 42, preko puta OTC „Buvljak“. Dnevno-noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zaustavljanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 2 (05.08): Dolazak na jezero Komo u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicama i dužine pauza). Slobodno vreme za razgledanje, šetnju, šoping i upoznavanje grada i kupanje na jezeru. Mogućnost individualnog odlaska vozom u italijansku prestonicu mode Milano ili šarmantni švajcarski gradič Lugano. Polazak za Barselonu u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjima radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 3 (06.08): Dolazak u Barselonu, Gaudijev grad, katalonsku prestonicu. Fakultativni obilazak grada: La Rambla, Kolumbov spomenik, Trg Catalunja, Gaudijeve kuće „Casa Mila“ i „Casa Batllo“, Ciutadela park, Gotska četvrt, plaža Barseloneta. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Fakultativno BARCELONA PANORAMICA - Sagrada Familia, park Guelj, stadion Kamp Nou, brdo Monžuik sa Magičnim fontanama. Noćenje.
Dan 4 (07.08): Doručak. Fakultativni izlet u Sitges, turističko mesto sa prelepom plažom u blizini Barselone. Povratak u Barselonu. Slobodno vreme. Fakultativni izlazak u provod. Noćenje.
Dan 5 (08.08): Doručak. Pakovanje stvari, napuštanje soba. Slobodno vreme za uživanje prelepoj Barseloni. Polazak za Malagu u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Španiju sa usputnim zaustavljanjima i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 6 (09.08): Lagano buđenje u busu u osvit zore. U susret nam dolaze suncokreti, vetrenjače, isušena zemlja, specifičan miris, doline i brda Andaluzije, flamenko i originalni mirisi i ukusi Španije. Dolazak u Malagu u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Stari grad, pozorište Servantes, trg Merced, glavni trg, rimski amfiteatar, citadela Alkazaba. Smeštamo se u hostel u Malagi (u popodnevnim časovima). Malaga će biti naša baza za istraživanje jedne od najlepših regija Evrope. Slobodno vreme za šetnju, kupanje i chill.Noćenje.__Dan_11(14.08)'>Noćenje.__Dan_10_(13.08)'>Noćenje.__Dan_9_(12.08)'>Noćenje.__Dan_7_(10.08)'> Noćenje.
Dan 7 (10.08): Doručak. Fakultativni izlet do La Linea de la Konsepsion, vozimo se uz živopisnu obalu Andaluzije, pored vetrenjača, gledamo Afriku, fascinantna brda do Gibraltara. Kupamo se na plažama gde se Sredozemlje spaja sa Atlantikom. Gledamo stenu koja pripada Velikoj Britaniji. U popodnevnim časovima stižemo do Puerto Banusa, najekskluzivnijeg dela Španije koji se rame uz rame poredi sa Monakom: skupe prodavnice, jahte, lambordžinjiji. Sve to upakovano u centar dobrog provoda! Manekenke i šeici! Nakon fotografisanja, nastavljamo put do Marbelje gde ostajemo do večernjih časova i povratka u Malagu. Povratak u večernjim časovima za Malagu. Noćenje.

Dan 8 (11.08): Doručak. Fakultativni izlet do Granade. Individualno možete obići Alhambru, kraljevske vrtove i šetati kroz centar, Albyzin, istorijsko jezgro grada sa prelepom maorskom arhitekturom. Pijemo čaj u marokanskim čajdžinicama, udišemo miris nargile, slušamo ulični flamenko… Mediteransko uživanje uz špansku pršutu i dobra vina… Povratak u Malagu. Noćenje.
Dan 9 (12.08): Doručak. Fakultativni obilazak jednog od čuvenih belih sela suve Andaluzije - “Pueblo Blanco” - Antekere. Nastavak puta do Kordobe i popodnevno šetanje kraljevskim gradom sa neverovatnim šarmom, arhitekturom i jako prijatnim lokalcima. Ovde se oseća pravi duh Španije. Povratak u Malagu. Noćenje.
Dan 10 (13.08): Doručak. Fakultativni odlazak do Kadiza značajnog lučkog grada odakle su isplovaljavali španski brodovi kroz istoriju u želji za kolonijalnom dominacijom. Razgledanje Kadiza, centralnog trga, luke, katedrale, starog grada, kupanje, uživanje u tapasima i hladnom pivu. Povratak u Malagu. Noćenje.
Dan 11(14.08): Doručak. Fakultativni izlet do najbogatijeg grada Andaluzije - Sevilje. Šta reći o ovom prelepom gradu-muzeju? Borba bikova, torida, luka, priče o Kristoferu Kolumbu. Povratak u Malagu. Noćenje.
Dan 12 (15.08): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje hostela. Fakultativni izlet do Roketas de Mar, jednog od najpoznatijih španskih letovališta, sa prostranim i dugim peščanim plažama. Povratak u Malagu i kasno večernji polazak za Valensiju. Noćna vožnja kroz Španiju sa usputnim zaustavljanjima i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 13 (16.08): Dolazak u Valensiju. Fakultativni obilazak grada: katedrala, Serano kula, rimski forum, crkva Svete Kataline, „La Llotja de la Seda“, „Casa de Marques de Dos Aguas“. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za kupanje. Lud noćni provod u Valensiji. Noćenje.
Dan 14 (17.08): Doručak. Napuštamo sobe, slobodno vreme do popodnevnog polaska ka Italiji. Vozimo se Azurnom obalom i uživamo u laganoj noćnoj vožnji preko Italije i Španije sa usputnim zaustavljanjima na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinskih stanica.
Dan 15 (18.08): Dolazak u Đenovu. Fakultativni izlet u Santa Margaritu i Portofino, prelepa primorska mesta u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za kupanje na peščanim i šljunkovitim plažama, pasta, pizza, italijanski džet-set…Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zaustavljanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 16 (19.08): Stižemo u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj jedne neverovatne avanture…

CENE I USLOVI PLAĆANJA:

ULTRA FIRST MINUTE CENA 399eur – za prijave do 01.05.

nakon 01.05. cena se povećava za 20eur


Prilikom prijave plaća se 100eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate. Ostatak se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kurstu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije do mesec dana pred put.

Aranžman obuhvata:

 • Kompletnu organizaciju i vođenje puta

 • Prevoz visokopodnim autobusima (audio, video, klima) na relacijama navedenim u planu puta

 • Smeštaj u hostelu u Barseloni na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama 1/2, 1/6, 1/8

 • Smeštaj u hostelu u Malagi na bazi 6 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama  1/4, 1/6 i 1/8, 1/10

 • Smeštaj u hostelu u Valensiji na bazi 1 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama 1/2, 1/4, 1/6


Aranžman ne obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do sedam dana pred put)

 • Turističku taksu u Barseloni (0.75eur po danu)

 • Doplate za 1/2 sobe - ukoliko ih ima na raspolaganju (150 eur po osobi za svih 9 noćenja)

 • Posteljinu (2,2eur), peškire (2,2eur) i ćebad (3,3eur) u hostelu u Barseloni

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

 • Individualne troškove za vreme putovanja


Napomene:

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.

 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu

 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava

 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a

 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe

 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise

 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava

 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca

 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja

 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta

 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu

 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja

 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija

 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa

 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana

 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije

 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće

 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA usklađeni sa YUTA standardom

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura)

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.

 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja

 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju

 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju

 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje

 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje

 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata

 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost

Cenovnik br. 1 važi od 08.01.2015.


Barselona, katalonska prestonica, jedan od najlepših i najposećenijih gradova u Evropi. Grad koji ne prestaje da vas iznenađuje, Gaudijeva dela, moderna arhitektura, gotske građevine... Plaža Barseloneta, luka sa Akvarijumom i šoping centrom Mare Magnum, Monžuik brdo sa magičnim fontanama, trgovi puni ljudi Katalunja i Espanja, Casa Milla i Casa Batllo, park Guelj, Sagrada Familia... Rambla sa uličnim umetnicima, sangrija, pubovi, mlada lica i odličan noćni provod!
Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad Andaluzije i peti u celo Španiji. Okružena je planinskim vencima, na obali Sredozemnog mora i leži na dve reke koje se ulivaju u more. Pikasov rodni grad, stotine starih kuća, uske ulice sa dućanima, kafićima i restoranima. Krovovi u ulici Svete Lucije, glavne pešačke zone, preko dana su povezani sajlama koje drže bele prekrivače kako bi se štitili od jakog sunca. Uveče se prekrivači skidaju da bi pogled ka zvezdama bio pravi. Plaža Malageta, Pikasov trg, Katedrala „Jednoruke dame“ samo su neki od lokalite koje treba obići.
Valensija je treći grad po važnosti i broju stanovnika u Španiji. Leži na reci Turiji koja je vekovima zbog izlivanja pravila probleme u gradu, dok u drugoj polovini XX veka nije promenjen tok reke. U koritu su napravljena igrališta, parkovi, Palata muzike i „Grad umetnosti i nauke“, remek-delo moderne umetnosti (nalik sidnejskoj „Školjki“). Trg Virhen i Nuestra Segnora de los Desamparados (zaštitnica beskućnika) i Katedrala koja dominira Kraljičinim trgom nezaobilazna su mesta za posete turista.
Sun and Moon hostel se nalazi u centru Barselone, u Gotskoj četvrti na 2 minuta od glavnog šetališta – La Ramble. Sobe su 1/2, 1/6 1/8 i svaka ima svoje kupatilo. U hostelu se rentiraju posteljina (2,2eur), peškiri (2,2eur) i ćebad (3,3eur), a u dvokrevetnim sobama su uključeni u cenu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hostel Oasis backpackers Malaga se nalazi u centru Malage, 300m od katedrale i 10 minuta pešice do plaže. Prostrani krov na kome svi mladi gosti vole da uživaju, piju kafu, chilliraju. Sobe su 1/4, 1/6, 1/8 i 1/10. Kupatila su zajednička. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Guesthouse La Casa Mata se nalazi u centru grada. Sobe su 1/2 i svaka ima svoje kupatilo. Može se koristiti besplatan wi-fi. Usluga je na bazi noćenja.Hostel Purple Nest Valencia se nalazi u centru grada, na 10 minuta od  Plaza de la Virgen and Plaza de la Reina i na 5 minuta od mestro stanice. Pripada lancu Nest hostela koji važe za moderne i čiste sa odličnom uslugom. Sve sobe imaju klimu. Kupatila su zajednička. Sobe su 1/2, 1/4, 1/6. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A

GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD, 011/2400213 i 011/2182204

JUNGLE TRAVEL OGRANAK NOVI SAD, ISE BAJIĆA 6/1, 021/4722604
Yüklə 40 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©www.genderi.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə